familie-verhoeven-Thailand.reismee.nl

Wie zijn wij en waarom deze blog/reis ?

We schrijven deze blog voor de geinteresseerde thuisblijvers en natuurlijk ook voor ons zelf om later weer terug te lezen hoegeweldig dezereis wel was. De meeste mensen die deze blog zullen bezoeken kennen ons wel. Maar voor de mensen die hier terecht komen en ons niet kennen ….wij zijn Joke, Hans, Billie Jules (5), Robinn (3) & Binc (1). De oudste zit in de laatste kleuterklas bij juf An, zij gaat ook een blog bijhoudenover het reilen en zeilen in de klaszodat Billie Jules vanop afstand kanvolgen wat er in de klas gebeurt. De klasknuffel "POMPOM"mag mee op reis en we zullen regelmatig foto's posten van Pompom, die het hopelijk even erg naar zijn zin gaat hebben als wij ! Robinn zit in de 2de kleuterklas bij Juf Ilse, zij gaat verjaren tjidens deze reis (4) en wilde percé iets met "apen" dus zocht en vond ik dit www.firstmonkeyschool.com ....heel benieuwd naar! Slingers en ballonnen zijn voorzien ! En Binc, 15 maanden bij vertrek, die vind alles prima zolang zijn zusjes maar in de buurt zijn !

Toen wenog met zn 2-en waren hebben we al veel mooie plekjes op deze aardbol al backpackendontdekt. Nu 3kinderen rijkerontsnappen we aan de winterkou om een reis te maken van 8 weken weken door het land van de glimlach.

Ver op reis met kleine kinderen, moet je dat wel doen ? Wat haal je je allemaal op je nek ? Waarom niet gewoon een huisje huren in Centerparcs ? Dit soort vragen stellen de mensen het eerst. Het is op zich niet veel anders dan een vliegreis naar de Spaanse zon, alleen zit je wat langer in het vliegtuig en moet je iets langer nadenken over de voorbereiding !

De afgelopen 5 jaar hebben we al heel wat "proefgedraaid" met reizen in Europa. Billie Jules was 6 maanden toen ze de eerste keer vloog, nu net 5 jaar en al ruim8 vliegreizen op haar palmares. Bij alle 3 de kinderen nooit geen noemenswaardige problemen gehad dus hier hopen we op het beste. We vliegen met Etihad Airways, die blijkbaar heel gekend zijn voor hun kindvriendelijkheid, ze hebben zelfs een nanny aan boord !

De rugzakken worden stilaan vanonder het stof gehaald, de inentingen zijn afgehandeld bij zowel mama, papa als de kindjes. Paspoorten, pasfoto's hernieuwd.De aanvraag voor het 60 dagen visum gebeurt deze week, stoelen in het vliegtuig geblokkeerd. Het hotel voor de eerste 4 nachten geboekt ( www.newsiam.net ) Het EHBO set bijna volledig......

De "goesting" om te vertrekken is aanwezig, nog 5 weken en... Thailand here we come !

Reacties

Reacties

Ann Jansens

veel plezier allemaal! We gaan jullie zeker volgen, Fiene wil graag alles weten over Billie's (en jullie) avonturen!

Els Van Loon

wij gaan jullie reisverslagen ook volgen. Torben wil wel weten wat Robinn er allemaal gaat beleven. Veel plezier en geniet ervan !

ilse dries

Gelukkige verjaardag, Robinn !Dikke zoenen van al onze kapoenen en op de blog van juf An zie je nog meer verjaardagswensjes...
Geniet van je dag, het is een dag dat àlles mag !
Dikke zoen tot op de grond van Juf Ilse X

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!